keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Voitolla yöhön

Ja sitten loppukevennykseksi taas vähän jotain vanhaa kakkaa!

tää upea jennu-sarjis sai vaikutteita kun oltiin siskon kanssa karaokessa ja siel oli yks tyttö joka oikeesti luuli osaavansa laulaa, se kehu itseään ja sano että ihmiset kysyy siltä aina miksei se hae johonkin laulukilpailuu... Varmaan turhaa sanoa että se ääni oli jotain jumalattoman karseeta. Ei siinä siis mitään, en itekään oo mikään kultakurkku, ja laulan silti karaokea, mut en herrajumala mene kehumaan olemattomilla taidoillani tuntemattomille : D4 kommenttia:

 1. Nää sarjikset on oikeesti tosi hyviä ja nauroin tolle ruudulle, missä oli ton kauheen äijän deittiprofiili :----D Uskon että tuolla sarjakuvalla on kyllä hyvä loppu ja sen päätähti löytää itselleen kunnollisen naisen tai miehen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 :)
   Hahah siel oli oikeesti niin kauheita tyyppejä! Musta ei ollu kiinnostunu yksikään ees vähän hyvännäkönen.. Kaikki jotain liuhuletti hiippareita. Itku tulee : D
   Mut ihanaa kun uskot että tarinalla vois olla onnellinen loppu, se piristää :)

   Poista
 2. Kyllä se oikea löytyy <3 Nettideitissä ei kantsi ainakaan edes vastata ihmisille, jotka eivät kiinnosta, koska joskus ne vain innostuvat siitä. Minusta on positiivista, että sait kuitenkin paljon yhteydenottoja, mä sain aikoinaan vain kolme(yksi niistä ketjuviesti) ja yksi nykyinen mies. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon taas siinä vaiheessa että haluan vaan sen tietyn yhden :D tai siis että en haluukaan enää muuta.. Uaah. En kestä tätä vaihtelua oikeesti.
   Sulla kävi kyllä älyttömän hyvin :) <3

   Poista